Online Stopwatch

Stopwatch Starten

⏱️ 00:00 000
Wat vind je van deze tool?

Ronde Overzicht

RondeRonde tijdTotale tijd
1.  
Gem.=00:00 000

Over de Online Stopwatch

  • Ontwikkeld door
  • Gepubliceerd op

Veelgestelde Vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, wil je meer weten, of heb je feedback of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Het gebruik van de online stopwatch is eenvoudig. Om de timer te starten, klik je op de "Start" knop. Als de timer loopt, kun je op de "Ronde" knop klikken om een tussentijd vast te leggen. Wil je de timer pauzeren, druk dan op de "Pauze" knop. Om weer verder te gaan, klik je op "Doorgaan". Tot slot kun je de timer resetten met de "Reset" knop.

Wanneer je de stopwatch pauzeert en een ronde toevoegt, blijft de tijd bewaard en kun je later verdergaan. Dit maakt het mogelijk om nauwkeurig verschillende tijdsintervallen vast te leggen, zelfs als je tussendoor de tijd wilt stoppen.

Ja, je kunt rondetijden toevoegen terwijl de stopwatch gepauzeerd is. Dit betekent dat je specifieke tijdsintervallen kunt vastleggen zonder dat de timer doorloopt. Dit is handig als je een activiteit hebt die je in fasen wilt meten.

Door op de "Ronde" knop te klikken terwijl de timer gepauzeerd is, wordt de huidige tijd opgeslagen als een nieuwe ronde. Wanneer je de stopwatch hervat, gaat de tijd verder vanaf het punt waar deze was gestopt.

De gemiddelde tijd van je rondes wordt berekend door de totale tijd van alle rondes op te tellen en vervolgens te delen door het aantal rondes. Dit geeft een nauwkeurige weergave van de gemiddelde duur van elke ronde.

Deze berekening wordt automatisch bijgewerkt telkens wanneer je een nieuwe ronde toevoegt. De gemiddelde tijd wordt onderaan de lijst met rondetijden weergegeven, zodat je eenvoudig kunt zien hoe consistent je tijden zijn.

Helaas, wanneer je de stopwatch reset, worden alle geregistreerde tijden en rondes gewist. De reset-functie is bedoeld om de timer volledig opnieuw te starten, wat betekent dat alle huidige gegevens worden verwijderd.

Als je specifieke tijden wilt bewaren, zorg er dan voor dat je deze opslaat voordat je de reset-knop gebruikt. Dit kan bijvoorbeeld door de tijden te noteren of een screenshot te maken van de resultaten.

De online stopwatch is ontworpen om lange perioden bij te houden, waardoor het geschikt is voor diverse activiteiten zoals trainingen, projecten en evenementen. Er is geen harde limiet aan hoe lang de stopwatch kan lopen, zolang de webpagina actief blijft.

Het is echter belangrijk op te merken dat bij extreem lange gebruiksperioden de prestaties van je apparaat en browser een rol kunnen spelen. Voor de meest betrouwbare resultaten, kun je de timer af en toe pauzeren en hervatten zoals nodig.

Meer onderwijs tools tijd

Ontdek nog meer leuke en handige online onderwijs tools die je kunnen helpen in de klas en in het onderwijs.

Online Timer

Zet de online timer met alarm om de tijd bij te houden.
Bekijk