Online Timer

Timer Instellen

⏲️ 01:00
Wat vind je van deze tool?

Over de Online Timer

  • Ontwikkeld door
  • Gepubliceerd op

Veelgestelde Vragen

Bekijk hieronder de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet bij, wil je meer weten, of heb je feedback of suggesties? Neem dan contact met ons op.

Het gebruik van de timer is eenvoudig. Voer de gewenste tijd in minuten en seconden in en selecteer een alarmgeluid. Klik vervolgens op de "Start" knop om de timer te starten. De timer telt af naar nul en speelt het geselecteerde alarmgeluid af wanneer de tijd om is. Je kunt de timer pauzeren door op de "Pauze" knop te klikken en hervatten met de "Doorgaan" knop. Met de "Reset" knop kun je de timer opnieuw instellen naar de oorspronkelijke tijd.

Je kunt kiezen uit verschillende alarmgeluiden om af te spelen wanneer de timer afloopt. De beschikbare geluiden zijn "Alarm", "Applaus" en "Wekker". Als je geen geluid wilt afspelen, kun je de optie "Geen" selecteren. Dit maakt de timer veelzijdig inzetbaar voor verschillende situaties en voorkeuren.

Wanneer de tijd op is, stopt de timer automatisch en speelt het geselecteerde alarmgeluid af (indien ingesteld). De knoppen worden ook bijgewerkt zodat je de timer opnieuw kunt starten of resetten. Dit helpt je om op tijd te blijven zonder constant op de klok te hoeven letten.

Meer onderwijs tools tijd

Ontdek nog meer leuke en handige online onderwijs tools die je kunnen helpen in de klas en in het onderwijs.

Online Stopwatch

Tijden meten en overzichtelijk rondetijden bijhouden.
Bekijk